Βαθύς Καθαρισμός (με ατμό)

Τι είναι:

Ο καθαρισμός προσώπου είναι πολύ σημαντικό για μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Ο καθαρισμός προσώπου απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα από την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι η λεία και ομοιογενής υφή της επιδερμίδας του δέρματος. Επίσης εκτός  από τη λάμψη και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ο καθαρισμός προσώπου βοηθά και  στην αποφυγή της ακμής. Σε περίπτωση που υπάρχει εγκλωβισμένο σμήγμα στο δέρμα και το κάνει ανάγλυφο και θαμπό , ο καθαρισμός προσώπου βοηθάει σημαντικά.

Γιατί να το κάνω:

 • Ένας από τους λόγους για να κάνω καθαρισμό προσώπου με ατμό είναι ότι ο ατμός χάρη στην θερμότητα του ανοίγει τους πόρους  και απαλύνει το σμήγμα που υπάρχει στο πρόσωπο μας, προετοιμάζοντας το δέρμα για ακόμη πιο βαθύ καθαρισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαλακώνει τα μαύρα στίγματα ώστε να είναι πιο εύκολη η αφαίρεση τους.
 • Επιπλέον, μειώνει την ακμή καθώς ο ατμός περνάει από UV λάμπα και ιονίζεται. Με αποτέλεσμα να συμβάλλει στην προστασία των πόρων από τυχόν μικρόβια. Χάρη στην θερμότητα απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και μαζί φεύγουν οι ρύποι και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο έχει κλείσει τους πόρους  και ενισχύουν την ακμή.
 • Ένας ακόμη λόγος είναι ότι προσφέρει ενυδάτωση καθώς ο ατμός βοηθάει το δέρμα να παράγει περισσότερα ευεργετικά  έλαια για μια φυσική ενυδάτωση του προσώπου. Επίσης η διαπερατότητα και από απορροφητικότητα  του δέρματος αυξάνεται με αποτέλεσμα οι θρεπτικές ουσίες των  καλλυντικών προϊόντων εισέρχονται και απορροφούνται  πιο εύκολα στο δέρμα.
 • Τέλος, αυξάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη διότι η κυκλοφορία του αίματος με τον ατμό γίνεται πιο έντονη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πιο σφιχτό και νεανικό δέρμα.

Ποια είναι η διαδικασία:

 • Καθαρισμός προσώπου για την  απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ.
 • Πίλινγκ του προσώπου για την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων.
 • Χρήση του ατμού για τη διάνοιξη των πόρων.
 • Διάνοιξη των πόρων με στόχο την εξαγωγή σμήγματος.
 • Κάνουμε αντισηψία δέρματος.
 • Εφαρμόζουμε μια μάσκα προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
 • Τοποθέτηση ενυδατικής κρέμας.

Μετά την θεραπεία:

Μετά τον βαθύ καθαρισμό αυτό που θα χρειαστεί είναι η αποφυγή μακιγιάζ για ένα 24ωρο με εξαίρεση την περιοχή τον ματιών και των χειλιών. Επιπλέον, για τις επόμενες 2 ώρες δεν πλένεται το πρόσωπο σας και αποφεύγετε να  ακουμπάτε με τα χέρια σας και τα μαλλιά σας το πρόσωπο σας καθώς και να τοποθετήσετε και μια καθαρή μαξιλαροθήκη πριν ξαπλώσετε. Τέλος , θα πρέπει να αποφύγετε την πολύωρη έκθεση στον ήλιο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και πάντα με την χρήση αντηλιακού πολλές φορές μέσα στην ημέρα σας.

Αποτέλεσμα θεραπείας :

Ο βαθύς καθαρισμός με ατμό εξισορροπεί τις λειτουργίες της επιδερμίδας και την συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση. Πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών προϊόντων.  Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης με το AquaGlo αλλά και  ως προετοιμασία για μεσοθεραπεία.  Τέλος, βαθύ καθαρισμό μπορούμε να κάνουμε κάθε 3-4 μήνες για τα λιπαρά και μεικτά δέρματα και κάθε 6-8 μήνες για τα πιο ξηρά δέρματα.