Ανόρθωση προσώπου με SISTHAEMA HEVO T

 

 

Το  SISTHAEMA HEVO T  είναι το μοναδικό προϊόν που εισάγει μια νέα ξεχωριστή θεραπευτική προσέγγιση : τη συστηματική ανάπλαση του δέρματος. Αποτελεί το τελικό προϊόν μιας λεπτομερούς ανάλυσης πολλών επιστημονικών δεδομένων και την εφαρμογή των πιο εκλεπτυσμένων και σύγχρονων τεχνολογιών. Η βασισμένη στην καινοτομία και στη επιστημονικότητα δημιουργία του SISTHAEMA HEVO T χαρακτηρίζεται από:

  • Τη συνέργεια της Τραελόζης με το Υαλουρονικό Οξύ
  • Την τεχνολογία του επιλεκτικού φάσματος
  • Σωματίδια Υαλουρονικού Οξέος

Το αισθητικό αποτέλεσμα της συστηματικής ανάπλασης του δέρματος είναι ορατό αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία, προσφέροντας σημαντική  ενυδάτωση  και σύσφιξη. Η πραγματική αναγεννητική δράση γίνεται εμφανής μετά από μερικές εβδομάδες. Η διαδικασία αναγέννησης του δέρματος συνεχίζεται και διαρκεί για εβδομάδες μετά την θεραπεία. Η βελτίωση του δέρματος  σε ιστολογικό επίπεδο , είναι ορατή από την πρώτη συνεδρία μετά το SISTHAEMA HEVO T.

Κατά μέσο όρο, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και τον βαθμό γήρανσης και φωτογήρανσης, ο ασθενής θα χρειαστεί τρεις συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 2 ή 3 εβδομάδων μεταξύ τους για ιδανικά αποτελέσματα. Η θεραπεία θα πρέπει να επαναληφθεί 2 μήνες μετά την τελευταία συνεδρία. Προτείνεται να επαναλαμβάνεται το θεραπευτικό πρωτόκολλο κάθε χρόνο για τη διατήρηση του αποτελέσματος.